ENDÜSTRİYEL TESİS BAKIMLARI
ENDÜSTRİYEL TESİS VE EKİPMANLARIN BAKIM, ONARIM VE MODİFİKASYONLARI

KONSA ENERJİ, endüstriyel tesisler için mekanik çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. Endüstriyel tesislerin mekanik ihtiyaçlarını akılcı çözümler geliştirerek, en kısa sürede gidermektedir. Gerçekleştirilen tüm projelerde işletme verimliliği ön planda tutulmuştur.

Eşanjör bakımları, montaj ve demontajları, kolon modifikasyonları, tank çiftlikleri, tank onarımları, boru hatları, petrol rafinerilerinin tesis bakımları, enerji santrallerinin kazan boru montaj ve demontajları, petrokimya tesislerinin fırın bakımları, ekipman demontaj ve montajları, her türlü çelik konstrüksiyon işleri, inşaat ve tadilat işleri gibi pek çok konuda üstlendiği projeleri zamanında teslim etme başarısı, iş etiği ve standartlara uyumu ile kısa sürede ülke ekonomimizde önemli yeri olan büyük şirketlerin en güvendiği tedarikçileri arasında yer almayı başarmıştır.

Sürekli değişen ve gelişen dünya koşullarına ayak uydurabilmek adına nitelikli personel istihdamına önem veren firmamız; uzman, dinamik ve genç kadrosu ile komple çözümler sunabilen TEK Yüklenici olabilmeyi ana hedefi olarak belirlemiştir.